Nikada ne biste ni pomislili da su ove zvijezde u rodu

Radiosarajevo.ba
Nikada ne biste ni pomislili da su ove zvijezde u rodu
Foto: Arhiv / Johnny Depp i Kraljica Elizabeta

Dok većina slavnih osoba voli podijeliti s ljudima svaki detalj iz svog života, postoje i oni koji neke stvari žele držati u tajnosti, piše Bright Side. Naime, neki od njih imaju veoma slavne rođake i za mnoge je teško povjerovati da su stvarno u srodstvu.

Johnny Depp i kraljica Elizabeta II.

Vjerovali ili ne, zvijezda filma Pirati s Kariba je zapravo daleki rođak kraljice Elizabete II. Da budemo precizni, oni su rođaci u 20. koljenu. Naime, i Johnny i kraljica Elizabeta II. su potomci Edvarda III., što Johnnyja čini čovjekom "plave krvi".

Ralph Fiennes i princ Charles

Čuveni lord Voldemort iz filmova o Harryju Potteru, zapravo je rođak princa Charlesa u 8. koljenu. Dakle, do sada su uspješno krili da su rođaci.

Tom Hanks i Fred Rogers

Ne samo da je Tom Hanks odglumio Freda Rogersa u remakeu filma Divan dan u susjedstvu, već mu je on i rođak! Sudeći prema Hanksu, njih dvojica su rođaci u 6. koljenu, piše Index.hr.

Kate Middleton i Elle Fanning

Da, princeza Aurora je princeza i u pravom životu. Elle Fanning i njena sestra Dakota su daleke rođakinje Kate Middleton i nasljednice su kralja Edvarda.

 

Larry David i Bernie Sanders

Njih dvojica ne samo da sliče jedan drugom, nego pripadaju i istoj obitelji. Poznati komičar i pisac Larry David rođak je Bernieja Sandersa. Kao i ostatak svijeta, i njih dvojica su bili šokirani kada su ovo saznali.

Emily Blunt i Stanley Tucci

Nova Mary Poppins je šogorica poznatog holivudskog glumca Stanleyja Tuccija. I dobro, također je udana za zvijezdu Johna Krasinskog.

Vera Farmiga i Taissa Farmiga

Poznata po ulozi istražiteljice paranormalnih stvari Lorraine Warren, Vera Farmiga je starija sestra Taisse, koja je postala prepoznatljiva ulogom u Američkoj horor priči. Razlika između njih dvije je čak 21 godinu.

Carrie Fisher i Billie Lourd

Glumica Billie Lourd je kći legendarne glumice Carrie Fisher. I ne samo to, njen otac je Bryan Lourd, a baka joj je, ni manje ni više, nego Debbie Reynolds.

Steven Spielberg i Jessica Capshaw

Steven Spielberg, kreator legendarnih filmova kao što su Jurski park i Ralje, član je obitelji glumice iz serije Uvod u anatomiju, Jessice Capshaw. Naime, Spielberg je njen očuh.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije