Nicole Kidman drastično promijenila imidž: Pojavila se sa kratkom kosom i izgleda sjajno

0
Radiosarajevo.ba
Nicole Kidman drastično promijenila imidž: Pojavila se sa kratkom kosom i izgleda sjajno
Foto: Instagram / Nicole Kidman

Nakon godina u kojima je bila prepoznatljiva po dugoj plavoj kosi koja je postala gotovo njezin zaštitni znak, glumica Nicole Kidman iznenadila je obožavatelje širom svijeta svojom najnovijom transformacijom.

Nicole Kidman, ikona filmskog svijeta i neosporni simbol elegancije, osvojila je srca svojih obožavatelja svojom najnovijom promjenom - kultni bob s nešto kraćim pramenovima s prednje strane. Ova 56-godišnja glumica, koja je poznata po svojoj besprijekornoj pojavi, izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama svojom svježom frizurom.

Njezina odluka za drastičnom promjenom nije prošla nezapaženo. Obožavatelji su redali  komplimenate za njezin novi izgled, ističući kako joj ova frizura dodaje dozu mladenačkog sjaja i sofisticiranosti. Kidmanova je čak podijelila fotografiju na Instaram profil.

"Budi hrabar, budi zdrav": Počela kampanja za besplatno PSA testiranje širom FBiH

"Budi hrabar, budi zdrav": Počela kampanja za besplatno PSA testiranje širom FBiH

Podsjetimo, američka glumica Nicole Kidman (56) nedavno je osvanula na naslovnici američkog izdanja magazina Elle, a mnoge obožavatelje oduševio je njen mladolik izgled u šestom desetljeću.

Nicole je pozirala u crnom donjem rublju i halterima ležeći na ogledalu, a sada se svi dive njenoj vitkoj liniji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije