Netflix snima reality show o atraktivnoj Georgini Rodriguez

0
Radiosarajevo.ba
Netflix snima reality show o atraktivnoj Georgini Rodriguez
FOTO: EPA / Sjajna prilika za lijepu Georginu

Instagram influenserica, model i zaručnica poznatog nogometaša Cristiana Ronalda, lijepa Georgina Rodriguez dobila je ponudu koja se ne propušta, ugovor s Netflixom za snimanje novog reality showa koji će pratiti njen svakodnevni život.

Ona je potpisala ugovor s Netflixom za novu španjolsku seriju koja će se jednostavno zvati Georgina, piše Hollywood Reporter.

Riječ je o reality showu koji će pratiti njen svakodnevni život i dati gledocima uvid u porodičnu dinamiku sa Cristianom. Zanosna argentinska influenserica se novom poslovnom prilikom odmah pohvalila na Instagramu gdje ima 24 miliona pratitelja.

„Vrlo sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta. Hvala porodici“, napisala je i označila Netflix, a streaming servis joj je u komentarima poželio dobrodošlicu u Netflix porodicu.

Do sada je mlada Argentinka odlično profitirala od veze s nogometašem, sklopivši brojne ugovore sa poznatim modnim kućama i brendovima.
Prije veze s poznatim nogometašem Georgina je bila čistačica, a Ronalda je upoznala kad je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu.
Cristiano i Georgina su 2017. godine dobili kćerku Alanu Martin, dok su ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije