Nestala pjevačica Sinead O'Connor: 'Otišla se voziti na biciklu...'

Radiosarajevo.ba
Nestala pjevačica Sinead O'Connor: 'Otišla se voziti na biciklu...'
Porodica i prijatelji poznate irske pjevačice Sinead O'Connor su zabrinuti i mole za pomoć.

Naime, pjevačica je nestala i nitko od njenih bližnjih ne zna gdje je. Iz policije su potvrdili da imaju razloga sumnjati da je u opasnosti i da možda planira samoubistvo.

Poznata pjevačica otišla je iz svoje kuće u predgrađu Chicaga u nedjelju poslije podne, oko 13 sati kako bi se provozala biciklom i otad joj se gubi svaki trag. Netko od njezinih prijatelja ili rodbine pozvao je policiju i prijavio nestanak, nakon čega je krenula potraga, javlja TMZ.

Sudeći prema pozivu upućenom policiji, O'Connor je opisana kao 'sklona samoubistvu'. Posljednji je put viđena na svojem biciklu s malim motorom i ružičastom korpicom. Na sebi nije imala tipičnu biciklističku odjeću, već crnu jaknu, crne kožne pantalone i majicu s natpisom 'Irska' na leđima.

U novembru prošle godine je bila na liječenju, nakon čega je svojoj porodici ostavila ljutitu poruku i nagovijestila da si planira oduzeti život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije