Nepriznati sin Alaina Delona pronađen mrtav, u pritvoru njegova partnerica

0
Radiosarajevo.ba
Nepriznati sin Alaina Delona pronađen mrtav, u pritvoru njegova partnerica
Foto: Printscreen / YouTube / Ari Boulogne

U Parizu je jučer 22. maja u stanu pronađeno tijelo Arija Boulognea, muškarca koji je godinama tvrdio da je sin glumca Alaina Delona. Jedna je osoba u pritvoru zbog nepružanja pomoći osobi u opasnosti, priopćilo je pariško tužiteljstvo, potvrdivši informacije iz Le Parisiena. Dnevnik tvrdi da je osoba u pritvoru "njegova partnerica".

Istraga je posebno usmjerena na "pojašnjenje okolnosti u kojima je moglo doći do smrti žrtve", saopćilo je tužiteljstvo.

Ari Boulogne, rođen u ljeto 1962., sin je njemačkog supermodela, pjevačice i glumice Nico, ikone Velvet Undergrounda. Tvrdio je da je sin slavnog francuskog glumca Alaina Delona, što je pomenuti uvijek poricao. Interesantno je da je Arija, dok je bio dijete, odgojila majka Alaina Delona, Edith Boulogne, po kojoj je dobio prezime. Edith se brinula o Ariju jer je majka Nico bila ovisnica o heroinu.

Saznajemo: Bruno Akrapović uskoro bivši na Grbavici

Saznajemo: Bruno Akrapović uskoro bivši na Grbavici

Ari Boulogne podnio je zahtjev za priznavanje očinstva francuskim sudovima, koji su u septembru 2021. odbili njegovu žalbu zbog mjesta prebivališta Alaina Delona, smještenog u Švicarskoj, prenosi Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije