Ne zna za modne greške: Michelle Obama i dalje briljira

Radiosarajevo.ba
Ne zna za modne greške: Michelle Obama i dalje briljira
EPA / Michelle Obama
Iako se početkom godine oprostila od titule prve dame Amerike, Michelle Obama i dalje plijeni pozornost u svakom javnom pojavljivanju.

Jedna od najomiljenijih prvih dama u američkoj historiji pojavila se na summitu Obama fundacije u Chicagu, gdje se dotaknula teme prijateljstva, društvenih mreža i roditeljstva u društvu prijateljice i pjesnikinje Elizabeth Alexander.

 

Objavu dijeli Keyontè (@aroundthestore)

"Kad živite osam godina u Bijeloj kući, a ne možete ni otvoriti prozor ili izaći na balkon, ako prije toga ne obavijestite troje ljudi, a vaša šetnja u dvorištu znači hodanje u krug jer misao da napustite zaštićeni dio zahtjeva pažnju 50 ljudi…kada osam godina živitena ovaj način, ništa nije spontano", između ostalog izjavila je omiljena prva dama koja je na summitu zablistala u upečatljivom modelu karirane haljine.

Nakon inspirativna razgovora na summitu, bivša prva dama odlučila je produžiti svoj boravak u Chicagu gdje je u društvu britanska princa Harryja iznenadila polaznike škole Hyde Park Academy.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije