Ne predaju se: Slavni Rollingstonsi objavili izlazak novog albuma

0
Radiosarajevo.ba
Ne predaju se: Slavni Rollingstonsi objavili izlazak novog albuma
Foto: Facebook / The Rolling Stones

U specijalnom programu koji se emitovao na Youtube sa čuvenim američkim voditeljem i komičarem Jimmyjem Fallonom, slavni rokeri ispričali su sve o novom albumu Hackney Diamonds i singlu Angry, a odgovarali su i na pitanja publike.

Cijeli događaj se snimao u teatru "Hackney Empire" u Londonu, a legende su objavile da će album izaći 20. oktobra.

Hackney je dio Londona, a kako su Stonsi londonski bend, pa su upravo po njemu dali naziv albumu. Pomenuli su i da je ovo prvi album sa orginalnim pjesmama još od 2005. godine i pomenuli bubnjara Charlija Wattsa koji je preminuo 2021. u osamdesetoj godini.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

"Naravno da nam nedostaje" rekli su, a Keith Richards se nadovezao: "Otkad nema Cahrlija, sve je drugačije, on je naš četvrti... Nedostaje nam mnogo, ali zbog njega imamo Stiva Jordana kog je upravo Charlie preporučio ukoliko mu se nešto desi - rekao je Mike Jagger i rekao da je Cahrlie ipak uspio da odsvira dvije pjesme sa njima. 

Ovo je njihov trideset prvi studijski album sa originalnim pjesmama i muzikom (A Bigger Bang iz 2005. je bio pre njega) i nažalost prvi bez Wattsa, a rekli su i da može da se pušta svuda i u svako vrijeme, a sadrži dvanaest pjesama.

Poslušajte iznad prvi singl Angry sa ovog dugoočekivanog albuma. Spot je režirao Fransoa Rusell, a u glumica Sidney Sweeney se pojavljuje u njemu koja je i bila u publici tokom specijalne emisije, pišu srbijanski mediji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije