Ne možemo se nagledati: Pogledajte kako ludo savršen rukopis Meghan Markle ima

Radiosarajevo.ba
Ne možemo se nagledati: Pogledajte kako ludo savršen rukopis Meghan Markle ima
Foto: Profimedia / Meghan Markle i princ Harry

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa trenutačno su na kraljevskoj turneji u službenom posjetu afričkom kontinentu. Medijski izvještaji prepuni su fotografija na kojima omiljena Meghan dijeli zagrljaje i selfiji s razdraganim obožavateljima.

Ovakav obrazac ponašanja joj je dobro poznat budući da je isto učestalo radila na crvenim tepisima za vrijeme svoje glumačke karijere.

Ipak, premda joj je zbog prirode glumačkog posla bilo sasvim uobičajeno u takvim trenucima dijeliti autograme, Meghan Markle je preuzimanjem titule vojvotkinje zauvijek morala odustati od ove prakse.

Naime, postoji opravdana sumnja od pokušaja krivotvorenja potpisa članova Kraljevske porodice te zbog toga izbjegavaju ostavljati svoje potpise ondje gdje nisu obvezani.

Potpis Meghan Markle - undefined

Foto:Profimedia: Potpis Meghan Markle

Kada je postala punopravnom članicom kraljevske obitelji odlučila je i promijeniti svoj službeni potpis. Njezin novi stil potpisa vidljiv je u službenim dokumentima, poslanicama i čestitkama koje potpisuje za vrijeme obavljanja svojih službenih kraljevskih dužnosti.

Pošto se sve što vojvotkinja radi nađe pod povećalom javnosti, tako se u žiži interesa našao i njezin novi rukopis. A ako je vjerovati iskusnim grafolozima, on je naprosto - savršen.

Pogledajte:

 

Potpis Meghan Markle - undefined

Foto:Profimedia: Potpis Meghan Markle

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije