Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda bez Photoshopa: Ne, nisam savršena

0
Radiosarajevo.ba
Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda bez Photoshopa: Ne, nisam savršena
Foto: Instagram / Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, poznata pjevačica iz Srbije odlučila je stati ukraj nerealnostima koje pružaju društvene mreže te je pokazala kako njene slike izgledaju kada nisu obrađene.

Tako je Bekvalac putem Instagrama napisala:

"Ljepota. Danas je prioritet i djevojke, vrlo mlade sve češće posjećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi dijelite komplimente na račun 'savršenog' izgleda.

Saša Magazinović: Protivljenje rezoluciji o genocidu u Srebrenici je anticivilizacijski čin

Saša Magazinović: Protivljenje rezoluciji o genocidu u Srebrenici je anticivilizacijski čin

Morate shvatiti da nijedna žena na svijetu ne izgleda savršeno. Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi.

Šminker, frizer, kreator. stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuje se koža i kosa. Ne zaboravite savršenu rasvjetu koja doprinosi veoma. Najvažnija je. Ono što Photoshop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh, 'ono nešto' ,unutrašnju ljepotu, dobrotu ...ostalo, moguće je!

Djevojke, prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od NAS stvori komlekse i nesigurnosti, pogotovo ne u tim nježnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nježne prema sebi, natočite večeras čašu svog omiljenog vina i budite zadovoljne i srećne, za to ne postoji aplikacija.

Voli vas vasa Bekvalčeva".

Ove dvije slike su izazvale lavinu komentara na Instagramu - pa ne čudi da video ima više od 219.000 hiljada pregleda, te skoro 700 komentara u jako kratkom periodu.

"Bravo Nataša. Spoljašnja ljepota je odraz unutrašnje ljepote!", "Bez obzira na sve smatram da je naša Nataša Bekvalac najljepša žena na Balkanu. Ima najljepši stil i ne izgleda vulgarno, ali veoma ženstveno", "Samo visoko svjesna osoba ima hrabrosti da bude ovako iskrena i otvorena. Za ovo kapa do poda", "Tebi je duša predivna" - glasili su samo neki od njih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije