Naprasno otkazao koncert i fanove zaprepastio priznanjem

Hina
Naprasno otkazao koncert i fanove zaprepastio priznanjem
EPA / Zayn Malik
Pjevač Zayn Malik, koji je prošle godine objavom da napušta megapopularni boy bend One Direction neutješno rastužio sve fanove, otkazao je koncert u Dubaiju zbog straha od samostalnog nastupa.

Malik (23) trebao je nastupiti u Dubaiju 7. novembra, ali su organizatori u utorak objavili da je 'show' otkazan i da će svima koji su kupili ulaznice novac biti vraćen.

"Posljednja tri mjeseca radim na prevladavanju svoje iznimne tjeskobe kada su u pitanju samostalni koncerti i osjećam da sam u tome napredovao", objavio je Malik na svojoj web stranici.

"Ali danas sam si morao priznati da nemam još dovoljno samopouzdanja uoči planiranog koncerta u Dubaiju..  Jako mi je žao što sam vas razočarao", poručio je fanovima.

Malik je u martu 2015., nakon pet godina uzastopnih turneja, napustio One Direction objasnivši da želi živjeti normalnim životom, a taj je potez izazvao masovnu histeriju tinejdžerica diljem svijeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije