Paris Fashion Week: Naomi Campbell podsjetila svijet šta znači riječ 'supermodel'

0
Radiosarajevo.ba
Paris Fashion Week: Naomi Campbell podsjetila svijet šta znači riječ 'supermodel'
Foto: Vogue / Naomi Campbell

Naomi Campbell se prvi put pojavila na pisti za jesen/zimu 2023, šetajući preko pješčanog pejzaža u crnoj haljini sa detaljima oko vrata u obliku oreola i sa izraženim dekolteom, prije nego što je reviju na Paris Fashion Weeku zatvorila u hibridnoj bomber-haljini.

Njena pojava očarala je svijet, a Vogue piše da niko bolje od nje ne zna podsjetiti na značenje riječi "supermodel". Kako je prošle godine rekla britanskom Vogueu u svom naslovnom intervjuu: "Ponekad se pitam da li bi današnji modeli mogli držati korak s nama?"

Manekenka (52) se pojavila u privlačnoj crnoj maksi haljini s dekolteom ukrašenim draguljima. Ovaj model nosila je uz čizme sa potpeticom i upotpunila cijeli autfit krupnom zlatnom narukvicom.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Također je predstavila imidž uzvišene elegancije, jer je na modnoj pisti obukla ne jedan već dva zatamnjena ansambla.

Reviju je zatvorila u haljini sa prednjim patentnim zatvaračem i velikim džepovima. Specifičan stil karakteriše predimenzionirani gornji dio, sa dubokim dekolteom, koji se nastavlja u maksi suknju koja grli figuru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpVgRNYJqDv/?hl=en[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije