Naomi Campbell objavila video šta radi kada putuje avionom i šokirala svoje pratioce

Radiosarajevo.ba
Naomi Campbell objavila video šta radi kada putuje avionom i šokirala svoje pratioce
Foto: Profimedia / Naomi Campbell

Naomi Campbell postala je YouTuberica i s milionima svojih fanova dijeli događaje i doživljaje iz svakodnevnog života. Jedan od njezinih posljednjih videa pregledan je više od milion puta, budući da je slavna manekenka u njemu snimala sve što radi kada putuje avionom.

Hiljade njezinih obožavatelja iznenadile su se kada je manekenka u videu navukla plastične rukavice i počela čistiti oko svog sjedala. Manekenka je objasnila da to radi svaki put kada sjedne u avion, a sa sobom nosi i posebnu navlaku za sjedalo.

Naomi generalno čisti sjedalo i sve oko sjedala bez obzira na to kojom kompanijom putuje i, kako kaže, nije ju briga što netko misli o tome jer je u pitanju njezino zdravlje, piše Index.hr.

Također, tokom leta nosi masku jer se boji zaraze kada ljudi oko nje kašlju. U bizarnom videu mnogima je zapala za oko i gospođa koja je sjedila iza slavne manekenke i zamolila je da očisti i njezino sjedalo, što je ova odbila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije