Nakon zlostavljanja odbila abortirati: Rodila sina, svjetsku zvijezdu

Radiosarajevo.ba
Nakon zlostavljanja odbila abortirati: Rodila sina, svjetsku zvijezdu
Milionima fanova, Pattie Mallette je junakinja, samo jer je na svijet donijela njihovog idola - mladu svjetsku zvijezdu Justina Biebera.

Možda poznajete priču Justina Biebera, sina samohrane majke koji je postao poznat nakon što je postavljao svoje snimke na YouTube. No, priča njegove majke i drukčija, i dosta bolna, prenosi Huffington.

U intervjuu za Today show, ona je otkrila mračne detalje svog života, koje je 2012. godine napisala u knjizi Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom.

Pattie je prije trudnoće preživjela seksualno zlostavljanje i sve posljedice koje ono nosi. Osjećala je sramotu, krivicu zbog svega što joj se desilo, pokušala je i samoubistvo. To je bila kulminacija godina patnje, drogiranja, alkoholizma... Sve je to Pattie pretočila i u knjigu, koja je sedam dana nakon objavljivanja postala bestseler The New York Timesa. Željela je da njeno iskustvo pomogne drugima.

Sa 17 godina bila je trudna s Justinom. Ohrabrivali su je da abortira, ali, kaže Mallette, to je za nju bila neprihvatljiva opcija.

"Jednostavno, znala sam da ne mogu. Znala sam samo da treba da ga zadržim. I da dam najbolje od sebe. Znate, nisam znala kako ću sve to, ali jednostavno nisam mogla odustati", rekla je Mellett.

Kada je prvi put čula svog sina da plače, to je, kaže, bila muzika za njene uši. Zna, kaže, da to sada zvuči ludo, ali on je zvučao kao da pjeva. A kako je kazala, Justin je postao njena podrška i utjeha, prenosi Kurir.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije