Nakon smrti Olivie Newton-John, oglasio se John Travolta

0
Radiosarajevo.ba
Nakon smrti Olivie Newton-John, oglasio se John Travolta
Daily Mail / Travolta i Newton-John

Nakon šta su stigle vijesti da je australska glumica i pjevačica Olivia Newton John umrla u 74. godini, nakon dugogodišnje borbe s karcinomom dojke, na društvenim mrežama se ubrzo oglasio njezin glumački partner iz kultnog 'Briljantina', glumac John Travolta (68).

"Moja najdraža Olivia, činila si naše živote toliko boljima! Tvoj utjecaj je bio nevjerovatan. Puno te volim. Vidjet ćemo se ponovo na kraju puta i bit ćemo zajedno. Tvoj, od kada sam te prvi put ugledao do zauvijek! Tvoj Danny, tvoj John", napisao je Travolta na Instagramu.

Uz objavu je podijelio fotografiju Olivije iz 1974. godine iz serije fotografija koje su snimane za potrebe njezinog albuma Nakon smrti Olivie Newton John, oglasio se John Travolta '.

Bećirović s ambasadorima Kvinte: "BiH ćemo braniti u skladu s međunarodnim i nacionalnim pravom"

Bećirović s ambasadorima Kvinte: "BiH ćemo braniti u skladu s međunarodnim i nacionalnim pravom"

Preminula Olivia Newton-John

Preminula Olivia Newton-John

Olivia je nizala muzičkeuspjehe i nagrade još i prije kultne uloge djevojke Sandy u filmskoj adaptaciji brodvejskog mjuzikla 'Briljantin' ('Grease') iz 1978. godine. Zahvaljujući uspjehu filma Newton-John je postala međunarodna zvijezda.

John Travolta je u filmu glumio Dannyja, grubog ali nježnog buntovnika koji je bio slab na Sandy. Iako su u to vrijeme kružile glasine da su John i Olivia u vezi i u pravom životu, oni su to osporavali, ali su uvijek imali prijateljski odnos.

Nakon 'Briljantina' glumica više nije postigla filmski uspjeh takvih razmjera. S Travoltom je zajedno glumila i u filmu 'Dvije duše' iz 1983. godine, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije