Nakon problema i skandala: Slavna glumica najavila da će postati majka

0
Radiosarajevo.ba
Nakon problema i skandala: Slavna glumica najavila da će postati majka
Foto: Instagram / Lindsay Lohan

Lindsay Lohan, američka glumica poznatija po skandalima, hapšenjima i kontroverzijama nego po ulogama u filmovima ili serijama, najavila je danas na svom Instagram profilu sretnu vijest da će postati majka.

Lindsay Lohan nekada "omiljena problematična tinejdžerka", prije nekoliko godina najavila je pozitivna promjene u svom životu. Radila je na sebi, i to uspješno. Lohan je na ljeto 2022. godine udala se za finansera Badera Shammasa, a sada su najavili da su veoma uzbuđeni zbog dolaska djeteta.

Pored toga slavna glumica se prošle godine i vratila se glumi. Sve se više čini da je Lohan zaista promijenila svoje loše navike, te da je sada zastalno odluđila da se riješi opijata i alkohola. 

Romi danas proslavljaju svoj najveći praznik: Đurđevdan, Hederlezi ili Jurjevo

Romi danas proslavljaju svoj najveći praznik: Đurđevdan, Hederlezi ili Jurjevo

Kontroverzna glumica, na radost brojnih obožavatelja, snimila je božićni film koji smo mogli gledati na Netflixu pod nazivom 'The Shadow Within', u kojemu  je zajedno s glumcem Chordom Overstreetom (33) igrala glavnu ulogu.

Lohan u ovom filmu glumi tek zaručenu, bogatu, razmaženu nasljednicu velikog hotelskog lanca koja dobiva amneziju nakon nesreće na skijanju te se za nju krene brinuti zgodni vlasnik siromašne seoske kuće zajedno sa svojom malom kćeri. A sve se odvija, naravno, u danima pred Božić.

Rođena Njujorčanka svjetsku je slavu stekla sa samo 11 godina, glumeći u popularnoj romantičnoj komediji "Zamka za roditelje" iz 1998. Zatim se pojavila u remakeu "Šašavi petak" i "Opasne djevojke", a obje uloge učvrstile su njezin status zvijezde A-liste u 17. godini života.

S 18. godina lansirala je i muzičku karijeru i prvim albumom 'Speak' već dobila status platinum izvođača. Njezin sljedeći album, 'A Little More Personal', stigao je u trgovine već 2005., ali nije prošao tako dobro kao prvi.

Kako je njezin status rastao, tako je rasla i party scena New Yorka u kojoj je ona bila glavna zvijezda. Svakodnevno je posjećivala VIP noćne klubove u kojima je ostajala do jutra, a tako je njezin način života postao glavna tema tabloida, zajedno s pitanjima o očevim zatvorskim skandalima i glasinama o njezinoj borbi s bulimijom.

Nakon niza skandala Lohan je prvi put uhapšena 2007. godine, a nedugo nakon toga ponovo je uhapšena. U oba slučaja, utvrđeno je da je Lohan posjedovala male količine kokaina.

Njezina kazna uključivala je i obveznu rehabilitaciju što je bila njezina treća rehabilitacija te godine. Nije dugo izdržala pa joj je već jedan od idućih testova bio pozitivan zbog čega je ponovno završila u zatvoru.

Neko se vrijeme nakon turbulentnog razdoblja odvojila od svjetla reflektora, povukla iz glume i posvetila drugim biznis planovima. Ulaskom u tridesete počela je sve više vremena provoditi u Dubaiju i Europi. 

"Postoji poslovna strana mog života sada, ali nisam u Americi tako da niko ne zna za to, što je za mene lijepo. Zato što se zapravo mogu usredotočiti na krajnji poslovni rezultat", kazala je za grčke medije tokom boravka u Evropi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije