Nakon brojnih skandala, okreće novi list: Udaje se poznata glumica

0
Radiosarajevo.ba
Nakon brojnih skandala, okreće novi list: Udaje se poznata glumica
Foto: Instagram / Lindsay Lohan

Zvijezda filmova "Mean Girls" i "Zamka za roditelje", 35-godišnja Lindsay Lohan zaručila se za Badera Shammasa, a sretnu vijest podijelila je na društvenim mrežama.

"Moja ljubav. Moj život. Moja porodica. Moja budućnost", napisala je u opisu njihove zajedničke fotografije na kojoj se vidi i veliki dijamantni zaručnički prsten.

Šuškanja o tome da su njih dvoje zajedno započela su nakon što su zajedno viđeni na muzičkom festivalu u Dubaiju neposredno prije izbijanja pandemije koronavirusa 2020. godine. Svoju vezu držali su podalje od očiju javnosti, a u maju prošle godine Lindsayina majka Dina komentirala je 'potencijalnog zeta': "Lindsay trenutno hoda s prekrasnim dečkom. Kad će biti spremna govoriti o svom privatnom životu, reći će vam."

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

Parlamentarna skupština Vijeća Europe podržala prijem Kosova, evo kako je glasala BiH

Izvor blizak paru rekao je da je njihova veza, koja traje već gotovo dvije godine, jako čvrsta te da se vole. "Bader je stabilnost koja joj je trebala u životu. On je dobar dečko. Nije glumac, nije dio te zabavne industrije, već upravlja fondovima za bogataše", dodao je izvor.

Lindsay Lohan ranije je bila u vezama s poznatim muškarcima, poput Stavrosa Niarchosa, DJ Samantha Ronsona, Wilmera Valderrame i Aarona Cartera, a također je bila zaručena za sina ruskog oligarha Egora Tarabasova, no prekinuli su 2016. godine.

Tokom intervjua za rusku televiziju, Lohan je izjavila da si je sama platila taj zaručnički prsten kojim ju je Tarabasov zaprosio u septembru 2015. godine. Također je priznala da ju je on tukao tokom njihovih svađa te da je često morala prikrivati modrice. On je negirao, kako je sam nazvao, te 'štetne i lažne' tvrdnje koje je navela te protiv njega nije podignuta nikakva optužnica.

Posrnula glumica, kako je mnogi u Hollywoodu nazivaju, nedavno je najavila i povratak u glumačke vode i to u Netflixovu novom božićnom filmu "The Shadow Within" u kojem igra glavnu ulogu zajedno s kolegom Chordom Overstreetom. Glumit će zaručenu, bogatu, razmaženu nasljednicu velikog hotelskog lanca.

U prošlosti je dvaput bila uhapšena zbog neprimjerene vožnje, a oba je puta posjedovala i male količine kokaina. Bila je optužena i za vožnju pod utjecajem alkohola, a često je bila i na rehabilitacijama, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije