Najzgodniji muškarci svijeta opet zajedno: Stiže triler 'Vukovi'

0
Radiosarajevo.ba
Najzgodniji muškarci svijeta opet zajedno: Stiže triler 'Vukovi'
Foto: EPA-EFA / Brad Pitt

Glumačke megazvijezde Brad Pitt i George Clooney ponovo rade zajedno, sreli su se na setu novog Appleovog trilera Vukovi koji se počeo snimati u njujorškom Harlemu.

S malo dubljim borama i nešto više sijedih dlaka nego što su imali dok smo ih gledali u omiljenom filmskom serijalu o šarolikoj lopovskoj družbi Dannyja Oceana, Brad (59) i George (61) bili su dobro raspoloženi dok su se pozdravljali s članovima ekipe, a Bradu zadovoljstvo nije pomutilo ni to što je netom doznao da nije nominiran za Oscara za ulogu u filmu Babilon koji okuplja zvjezdanu ekipu. Film je kiksao na blagajnama, a ni kritičari ga nisu mazili, prenosi Gloria.hr

Brad je izgledao frajerski u crnoj kožnoj jakni ispod koje je nosio sivu jaknu od flisa i bijelu košulju, a look je upotpunio sivim hlačama i crnim kožnim cipelama.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Za sve je kriva nova ljubav? Novi imidž Brada Pitta oduševio obožavatelje

Za sve je kriva nova ljubav? Novi imidž Brada Pitta oduševio obožavatelje

Georgeovo izdanje bilo je vrlo slično, samo što je nosio crnu majicu s višim ovratnikom. I Pitt i Clooney vezani su za Apple od rujna 2021. kad je ta kompanija pobijedila na konkursu za projekat koji ponovo ujedinjuje tu dvojicu filmskih "teškaša", prvi puta nakon filma Spaliti poslije čitanja iz 2008.

Godinu dana prije snimljen je završni film iz trilogije o Dannyju Oceanu, Oceanovih 13. U "Vukovima" obojica glume vukove samotnjake koji "rješavaju stvari", a putevi im se sreću kad prihvate isti posao.

Scenarist i režiser je John Watts koji je režirao posljednju trilogiju o Spider-Manu. Holivudski ljepotani ovoga puta neće biti samo glumci, obojica će učestvovati i u produkciji, Brad sa svojom kompanijom Plan B Entertainment, a George s kompanijom Smoke House Pictures.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije