"Najtužnija princeza" oglasila se iz Južne Afrike gdje je prisiljena ostati

0
Radiosarajevo.ba
"Najtužnija princeza" oglasila se iz Južne Afrike gdje je prisiljena ostati
FOTO: Društvene mreže / Charlene od Monaka

Princeza Charlene od Monaka (43), koju je javnost prozvala "najtužnijom princezom", na Instagram profilu javila se iz Južne Afrike i podijelila snažnu poruku. 

Princeza Charlene zabrinula je pratioce nakon što se duže vrijeme nije pojavljivala nigdje. Nedugo zatim objasnila im je zašto je to tako.

U razogovoru za južnoafrički radio 702 Mandy Wiener ispričala je da ne može forsirati svoj oporavak zbog zdravlja i da će u Južnoj Africi morati ostati još tri mjeseca.

"Trebala sam ostati ovdje 10 do 12 dana, ali sam od doktora saznala da imam upalu sinusa i to prilično ozbiljnu. Potrebno je duže vrijeme za rješavanje ovog problema", otkrila je u ranijem intervjuu, piše 24sata.hr.

Prisiljeni boravak u zemlji iskoristila je za svoju inicijativu.

Na službenom Instagram profilu tako je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sama, odjevena u odjeću tamošnjih domorodaca.

Prst je uperila u kameru pa napisala:

"Nosorogov rog nije cool! Udružimo se u mojoj #ChasingZero inicijativi i zaustavimo zločine koji su doveli naše dragocjene divlje životinje u opasnost."

Osim toga, princeza je postavila i videozapis u kojemu se vidi njen dosadašnji rad na zaštiti životinja u Južnoj Africi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije