Najradije odmara uz palme: Milioner Hamdija pokazao luksuznu kuću

0
Radiosarajevo.ba
Najradije odmara uz palme: Milioner Hamdija pokazao luksuznu kuću
Foto: RTL / Hamdija Seferović

Pobjednik hrvatskog Big Brothera Hamdija Seferović nakon mnogo vremena progovorio je za medije i otkrio kako sada izgleda njegov život, ali i koliko se promijenio u proteklih 15 godina otkada je pobijedio u Big Brotheru.

"Otišao je, mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao, biznis, i evo i dalje živim od tih milion kuna, samo ujedno i stvaram nešto u životu, za što mislim da je jako pametno uložen novac", kazao je Seferović za RTL Exkluziv.

Živi u Zagrebu sa suprugom Alisom s kojom je već 23 godine u braku i s 19-godišnjim sinom Lorensom.

Prvi put pred kamerama otkrio je i kako izgleda njegov luksuzan dom i otkrio kako se najbolje i najčešće opušta u svom kutku uz palme.

Hamdija Seferović  - undefined

Foto: RTL: Hamdija Seferović

"Dobrodošli u moje tajne odaje. Prije sedam godina ovo sam odlučio napraviti zato jer što je ovaj dio kuće bio dio dvorišta pa sam to zagradio. I što je bilo najbolje napraviti? Nešto što obožavam koristiti. To su jacuzzi i sauna u kojoj sam svakodnevno", ispričao je Hamdija.

Iz njihovog doma nedavno se iselila kći Lorena i tati Hamdiji poklonila najvrjedniji dar – unučicu.

Hamdija Seferović  - undefined

Foto: RTL: Hamdija Seferović

"Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba, moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i, evo, nek mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije", kaže 41-godišnji Hamdija.

Dodao je da se unatoč tome što je djed i dalje osjeća mlado.

"Kao djed osjećam se mlad i zgodan, to mi je jako bitno. Još nemam osjećaj da sam djed. Dobio sam bebicu malu u naručje, gledam je i tek nakon nekog vremena shvatim da je to moja unučica", kazao je Hamdija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije