Najljepši Viktorijin anđeo: Alessandra Ambrosio i dalje plijeni pažnju izgledom

1
Radiosarajevo.ba
Najljepši Viktorijin anđeo: Alessandra Ambrosio i dalje plijeni pažnju izgledom
Radiosarajevo.ba / Alessandra Ambrosio

Po mnogima jedna od najljepših žena svijeta Alessandra Ambrosio (42) ponovno je privukla pažnju dok je ležerno obavljala kupovinu u West Hollywoodu u Kaliforniji. Ulicom je prošetala kao vlastitom modnom pistom kombinirajući bijele kratke hlačice s bijelom košuljom i torbicom, a kao kontrast potpuno bijelom izdanju odabrala je jednostavne crne sandale na petu.

Poznati brazilski supermodel i dalje plijeni pažnju izgledom gdje god da se pojavi, a mnogi je još uvijek pamte kao jednu od najljepših Viktorijinih anđelica. Karijeru je započela u tinejdžerskim godinama nakon što je osvojila drugo mjesto na Elite Model Look natjecanju u Brazilu.

Od karijere Viktorijine anđelice oprostila se 2014. godine. Radila je za brojne prestižne modne kuće i brendove kao što su Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Prada, Givenchy i Moschino, a pojavila se i na naslovnicama brojnih svjetskih modnih časopisa.

Lana Pudar se ogradila od istupa oca Velibora: "On i ja nemamo nikakav kontakt"

Lana Pudar se ogradila od istupa oca Velibora: "On i ja nemamo nikakav kontakt"

Osim manekenstva, okušala se i u glumi, uloge je ostvarila u filmovima "Casino Royale" i "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows", a okušala se i u poduzetničkim vodama nakon što je lansirala brend kupaćih kostima - Ambrosio by Sais i modnu liniju - Ále by Alessandra.

I privatno je ispunjena. Majka je dvoje djece, kćeri Anje Louise i sina Noaha Phoenixa, koje je dobila u vezi sa sada već bivšim partnerom, poznatim američkim biznismenom Jamiejem Mazurom. Par je prekinuo 2018. godine nakon deset godina veze. Iako manekenka nikada nije detaljno govorila o razlozima njihova prekida, nagađalo se da su njihovoj ljubavi presudile poslovne obaveze, putovanja i nedostatak komunikacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije