Na koncertu Željka Joksimovića u Tuzli, Amel Ćurić dočekan gromoglasnim aplauzom!

Radiosarajevo.ba
Na koncertu Željka Joksimovića u Tuzli, Amel Ćurić dočekan gromoglasnim aplauzom!

Nakon nastupa sa Zdravkom Čolićem u Linzu, s Halidom Bešlićem u Lisinskom i na zagrebačkom koncertu Indexi i prijatelji, Amel Ćurić na pozornici se pridružio i Željku Joksimoviću na njegovom rasprodanom koncertu u Tuzli. 

Pred hiljadama ljudi, Amel je prvi put uživo i u cijelosti izveo, nedavno objavljen singl Neizdrživo koji do danas broji preko 300 000 pogleda na YouTubeu.

"Čast mi je dobiti poziv za gostovanjem na koncertu predsjednika žirija X - Factor Adria i jednog od najboljih muzičara u regiji, i to baš u Tuzli, gradu gdje sam proveo jedan dio svog života i započeo svoje prve live svirke. Osjećaj je bio čaroban i hvala Željku i hvala publici u Mejdanu!", izjavio je Amel.  


Više od 7 000 posjetitelja, Amela je dočekalo gromoglasnim pljeskom, a Ćurić je publiku oduševio i izvedbom pjesme Da te Bogdo ne volim, koju je pjevao i u finalu X Factor Adrije. 

"Izuzetna mi je čast što je gost mog koncerta jedan od najboljih pjevača u regiji i pobjednik X Factor Adrije – Amel Ćurić!", rekao je Joksimović i time najavio Amelov izlazak na pozornicu.

Singl Neizdrživo možete slušati i na Deezeru, a sve informacije o Amelu pratite i dalje na www.menart.hr te na Facebook stranici Menart BPM-a.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme! 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije