Muškarac se maskirao se u ženu pa zamalo osvojio titulu Miss Kazahstana

Radiosarajevo.ba
Muškarac se maskirao se u ženu pa zamalo osvojio titulu Miss Kazahstana
Arina Aliyeva, jedna od finalistica virtualne Miss Kazahstana 2018. šokirala je naciju nakon što je objavila da je ona zapravo 22-godišnji mladić.

Riječ je, zapravo, o Eliju Diaghilevom, manekenu koji tvrdi da se prijavio na natjecanje da bi svojim prijateljima dokazao da i muškarci mogu proći kao natjecatelji u izboru za miss, prenosi BBC.

Eli je uvjeren da je to danas moguće zbog šminke, kozmetike i Photoshopa. Uz malu pomoć šminke i frizera, Eli je postao Arina.

 

Арина Алиева 24 года Шымкент #missvkz #mvk2018

A post shared by @ aalieva7252 on

 

Diaghilev, koji je počeo raditi kao maneken sa 17 godina, na internetu je objavio fotografije Arine i čekao reakciju publike. Eli je mogao i pobijediti na takmičenju. No, nakon što su objavljena imena finalistica objavio je video u kojem je otkrio svoj identitet.

Nada se da će se zahvaljujući njemu više cijeniti individualnost i prirodnost. Nakon što je objavio video, Arina je diskvalificirana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije