Mračne tajne i skandali najmoćnijeg muzičkog para

Radiosarajevo.ba
Mračne tajne i skandali najmoćnijeg muzičkog para
Godinama već kruže glasine da je brak Jay Z-ja (47) i Beyonce (35) samo farsa.

Strani mediji bezbroj su puta objavili da je reper svoju suprugu varao s pjevačicama Rihannom i Ritom Orom, a nakon što je Beyonce predstavila pjesmu Sorry u kojoj je pjevala o Becky s dobrom frizurom, mnogi su bili uvjereni da govori o još jednoj u nizu žena s kojom je Jay Z imao aferu.

No slavni par se na glasine ne obazire, a njihova porodica u junu je postala bogatija za još dva člana. Pjevačica je rodila blizance.

Ipak, ovoj sretnoj vijesti prethodili su brojni skandali - priče o ljubavnicama, drogi i tajnoj djeci, piše 100posto.

Koketirao je s bivšom Miss

Mnogi se pitaju jesu li Beyonce i Jay Z zbilja ludo zaljubljeni. Naime, Claudia Scheelen, bivša Miss Belgije tvrdi da ju je reper počastio šampanjcem i koketirao s njom tokom noćnog izlaska u Antwerpenu početkom godine. Bila je s prijateljicama, a on im je poslao piće i poručio da je bio svugdje po svijetu, ali da su najljepše djevojke baš u Antwerpenu.

Beyonce_JayZ_EPA1.jpg - undefined

Tajna djeca?

Nakon što je Beyonce objavila da je trudna s Blue Ivy, pojavila su se informacije da reper ima devetogodišnjeg sina s manekenkom Shenelle Scott. S njim je navodno zatrudnjela i pornozvijezda Jazmine Cashmire, no oboje su to demantirali. Njezini prijatelji i danas tvrde da Jazmine o svemu šuti jer joj je reper kupio dom u iznosu od 2,5 miliona dolara.

Beyonce je vlastitom ocu dala otkaz

Matthew Knowles, Beyoncein otac, godinama je pjevačici bio menadžer, no ona mu je 2011. godine odlučila dati otkaz. Razlog tome navodno su bili njegovi problemi s ovisnosti o raznim drogama, no pjevačica je tvrdila da se nisu slagali oko razvoja njezine karijere. Iako je njezinom ocu to bilo teško prihvatiti, s vremenom se morao pomiriti s njezinom odlukom. Kasnije, tokom jednog od intervjua, Matthew je priznao da je bio ovisnik o alkoholu, drogama, seksu te da je imao nekoliko afera dok je bio u braku s Beyonceinom majkom. Na rehabilitaciji je bio nekoliko puta.

jayZ_beyonce_jezebel.jpg - undefined

Bivša prva dama Amerike bila je ljubomorna na Beyonce

Michelle Obama navodno je bila ljuta na Beyonce jer joj se nije svidjelo kako je gledala njezinog supruga Baracka Obamu. Pjevačica je navodno jedno vrijeme bila očarana bivšim američkim predsjednikom te ne bi mogla skinuti oči s njega dok su bili u istoj prostoriji.

Sumnje u Beyonceinu trudnoću

Nakon gostovanja u emisiji 'Sunday Night' prije šest godina, pojavile su se brojne teorije o lažnoj trudnoći pjevačice. To je potaknuo trenutak u kojem se trbuh pjevačice, dok je krenula sjesti nasuprot voditelju 'zgužvao' i izobličio. Tada se pisalo da Beyonce trudnoću glumi te da je unajmila surogat majku.

Beyonce je pjevala himnu na playback

Pjevačica je na inauguraciji Baracka Obame 2013. godine pjevala na playback. Priznala je da se na takav način izvedbe odlučila jer nije dobila priliku za tonsku probu s orkestrom.

Zahtjevna zvijezda

Da je Beyonce prava diva, potvrđuju i njezini zahtjevi koje traži od organizatora njezinih koncerata. Sav namještaj tako mora biti bijel, članovi tima moraju nositi odjeću od stopostotnog pamuka, smije se služiti samo ionizirana voda ohlađena na 21 stepena, svaki WC mora imati nove daske na školjci i crveni toaletni papir, a nakon nastupa moraju je dočekati ručno napravljene kugle za hlađenje grla.

Problematični reper

Jay Z je 2001. godine priznao da je nožem izbo američkog producenta Lancea Riveru. Jay Z je pucao i u brata kad je imao 12 godina. Brat je preživio i odlučio da ga neće optužiti.

Prodaja kokaina

Reper je 80-ih prodavao kokain i izjavio da ga je taj 'posao' naučio kako treba raspolagati s novcima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije