Možete li je prepoznati? Najveća regionalna muzička diva danas slavi svoj 74. rođendan

4
Radiosarajevo.ba
Možete li je prepoznati? Najveća regionalna muzička diva danas slavi svoj 74. rođendan
>Foto: Instagram / Josipa Lisac

Legendarna domaća pjevačica Josipa Lisac danas slavi svoj 74 rođendan! Zagrepčanka je rođena upravo na Dan zaljubljenih, 14. veljače 1950. godine, a o svemu se oglasila i na društvenoj mreži Facebook i Instagram.

"Sretan nam rođendan draga! Ovako sam se s 14 godina i u OpArt cipelicama žurila da te sustignem. Modna revolucija Mary Quant 60-ih", napisala je Josipa Lisac uz svoju fotografiju iz mladosti

U komentarima ispod fotografije nizale su se samo lijepe želje. "Neka vam srce uvijek ostane mlado i puno radosti", "Sretan i raspjevan rođendan želim", "Sretan rođendan vodenjaku mom", "Sretan rođendan draga Josipa, uveseljavaj nas još puno, puno godina", samo su neki od više od stotinu komentara, a objava je prikupila gotovo hiljadu oznaka "sviđa mi se". 

Benjamina Karić: "Profesionalni mediji i novinari su opća dobrobit cijelog društva"

Benjamina Karić: "Profesionalni mediji i novinari su opća dobrobit cijelog društva"

Još od malih nogu započela je svoju muzičku karijeru, snimila stotine pjesama, i definitivno se upisala u "knjigu" velikana domaće muzičke scene.

Osim što je ova umjetnica poznata po svom osebujnom glasu i talentu za muziku, poznata je i kao prava zaljubljenica u modu pa je tako godinama unazad, još od svojih muzičkih početaka, uvijek privlačila pozornost modnim kombinacijama, piše Večernji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije