Monica Lewinsky napustila intervju nakon pitanja o Billu Clintonu

Radiosarajevo.ba
Monica Lewinsky napustila intervju nakon pitanja o Billu Clintonu
Foto: NBC News / Monica Lewinsky prekinula intervjuu nakon neugodnog pitanja
Monica Lewinsky prekinula je intervjuu užio na konferenciji koja se održavala u Jerusalemu, nakon što joj je voditeljica postavila pitanje o bivšem američkom predsjedniku Billu Clintonu.

Lewinsky se priključila borbi protiv maltretiranja na internetu, a na svom Twitter profilu je objavila da je unaprijed dogovorila teme intervjua, te da je trebala govoriti o opasnostima koje vrebaju na internetu.

Nakon pitanja o Billu Clintonu, Lewinsky je poručila da joj je žao te da ne može razgovarati o tome, te je napustila konferenciju.

"Dogovoreno je o čemu ćemo diskutovati, a šta ne. Ovo je nepoštivanje dogovora koji smo imali", poručila je Lewinsky na svom Twitter profilu.

Podsjećamo, Monica Lewinsky je bila stažistkinja u Bijeloj kući dok je Bill Clinton bio predsjednik SAD, a dovodila se u vezu sa seksulanom aferom sa bivšim američkim predsjednikom Clintonom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije