Mnogi ga nisu mogli prepoznati: Kako danas izgleda slavni glumac Jim Carrey

Radiosarajevo.ba
Mnogi ga nisu mogli prepoznati: Kako danas izgleda slavni glumac Jim Carrey
Arhiv / Jim Carrey
Slavni glumac i komičar Jim Carrey duže vrijeme se nije pojavljivao u medijima zbog tragične smrti svoje djevojke Cathrione White, a sada se konačno oglasio i poprilično iznenadio svoje vjerne obožavatelje.

Carrey je objavio fotografiju kojom je svima čestitao Uskrs, a fanovi nisu mogli vjerovati kako on sada izgleda. Mnogi smatraju da je cijela ta drama s preminulom djevojkom - sve je kulminiralo i suđenjem, jer je djevojka ostavila pismo u kojem je glumca okrivila za svoje samoubistvo - ostavila popriličan trag na slavnome glumcu.

“Morala sam gledati pet minuta u fotografiju da mi dođe do mozga da je to Jim Carrey”, napisala je jedna obožavateljica, a uslijedili su i drugi podjednako šokirani komentari.

“Svaka sekunda koju provedete gledajući u ovu fotografiju Jima Carreyja postarat će vas za dvije godine. Meni je sada 97”, glasio je još jedan komentar.

“Ova fotografija Jima Carreyja učinila je to da se sada osjećam jako staro”, komentirala je još jedna obožavateljica.

Indie Wire pak nudi objašnjenje za ovakav izgled slavnog glumca, a ono je snimanje novog filma The Bad Batch, čija je radnja smještena u postapokaliptičnu pustinju, a Carrey bi u filmu trebao nositi bradu i izgledati ispijenije nego sada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije