Mirza Šoljanin predstavio spot za novu pjesmu "Oprosti"

Radiosarajevo.ba
Mirza Šoljanin predstavio spot za novu pjesmu "Oprosti"
Pjevač Mirza Šoljanin objavio je novu pjesmu pod nazivom "Oprosti", koju je predstavio na glamuroznoj promociji u Beogradu kojoj su prisustvovale brojne kolege i predstavnici medija.

Mirza Šoljanin je okupio najbliže saradnike i prijatelje, kako bi im premijerno prikazao novi spot. Među njima su se našli i Dženan Lončarević, Vesna Dedić, Boris Režak i mnogi drugi.

Prisutni nisu krili oduševljenje novom pjesmom i Mirzinim glasom, koji je na najbolji način donio priču o tome šta se dogodi kada dođe kraj jednoj ljubavi, kada je potrebno reći Oprosti...

"Jedva sam čekao publici predstaviti pjesmu Oprosti, koja mi je jedna od najdražih koje sam otpjevao. Ovaj singl donosi pravu ljubavnu priču koja će, siguran sam, dotaknuti srca mnogih'', otkriva Mirza.

Aranžman pjesme potpisuje producent Mahir Sarihodžić, koji stoji iza najuspješnijih albuma pjevača poput Dine Merlina i Aleksandre Radović, dok muziku i tekst singla Oprosti potpisuje Dino Muharemović.

Pjesmu i prati spot koji je režirao Safet Hadžimusić, dok je za montažu bio zadužen Radoš Jovanović. Pored Mirze, u spotu se pojavljuje i model Jasna Saletović, uz pomoć koje je poznati pjevač uspio ispričati emotivnu priču koju donosi pjesma Oprosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije