Miraj Grbić oduševio fanove: Podijelio slatku fotografiju sa sinom

0
Radiosarajevo.ba
Miraj Grbić oduševio fanove: Podijelio slatku fotografiju sa sinom
Foto: Instagram / Miraj Grbić i Marija Omaljev

Glumac Miraj Grbić oduševio je svoje obožavatelje objavom predivne slike sa svojim sinom na Instagram profilu.

Na slici koja je brzo postala hit na društvenim mrežama, Miraj je zračio ponosom dok je držao svog sina u naručju. Uz sliku je napisao: "Samo cu sekundu zazmiriti 2." Ova fotografija oživjela je emocije mnogih pratitelja. 

Miraj Grbić, poznati glumac, nije samo talentirani umjetnik već i posvećen otac koji voli provoditi vrijeme sa svojom porodicom. Njegova slika sa sinom naišla je na veliki broj pozitivnih reakcija, a mnogi su komentirali kako je divno vidjeti Miraja u ulozi brižnog oca.

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Podsjetimo, Marija i Miraj zajedno već imaju kćerkicu Billie, koju su dobili 2021. godine. Par je u braku od 2008. godine, a 2013. su iz Sarajeva preselili u Los Angeles.

Miraj, koji je domaćoj publici najpoznatiji kao Čombe iz serije Lud, zbunjen, normalan, dosad je ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su S.W.A.T. i Santa Clarita Diet te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru Nemoguća misija: Protokol duh, a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize Brzi i žestoki, u kojem glumi Rusa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije