Michael Schumacher opet izlazi u javnost? Sve to zbog ljepotice iz Srebrenice

0
Radiosarajevo.ba
Michael Schumacher opet izlazi u javnost? Sve to zbog ljepotice iz Srebrenice
DPA / Michael Schumacher

Život Michaela Schumachera (55) i njegove porodice je velika tajna koju se strogo čuva već više od deset godina, otkako je legendarni prvak Formule 1 doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama.

Njemačke novine Bild izvijestile su kako je Michael prisustvovao vjenčanju njegove kćeri Gine, ali kako je gostima fotografiranje bilo strogo zabranjeno.

Schumacher je navodno bio smješten odvojeno od drugih gostiju i samo najbliži članovi porodice su mu mogli pristupiti, a postoji sve više glasina kako bi slavni Njemac uskoro mogao ponovno u javnost.

Poplave u BiH: Naređena hitna evakuacija stanovništva sa ugroženih područja

Poplave u BiH: Naređena hitna evakuacija stanovništva sa ugroženih područja

Njegov sin Mick Schumacher navodno se zaručio za svoju djevojku, Lailu Hasanović čiji su roditelji iz Srebrenice. Ona je planetarno poznati model i bivša finalistica u izboru za Miss Danske. 

Njihova je veza tajna od prošlog ljeta, a Hasanović je prije toga ljubila danskog nogometaša Jonasa Winda. Ovaj par još nije potvrdio zaruke, ali je Laila na Instagramu objavila fotografiju novog, elegantnog prstena, koji je potaknuo priče o novoj svadbi u porodici Schumacher koja bi namamila i Michaelov izlazak.

Hasanović je prva djevojka koju je Mick upoznao s ocem Michaelom i ona je uključena u kratku listu ljudi koji su vidjeti legendarnog prvaka nakon teške nesreće, piše 24Sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije