Melania Trump je predmet ismijavanja: Njen stajling postao viralni hit

Radiosarajevo.ba
Melania Trump je predmet ismijavanja: Njen stajling postao viralni hit
Foto: EPA-EFE / Melania Trump u Egiptu
Melania Trump poznata je po svojiim stajlinzima, no ukus ju je, čini se, izdao u Egiptu. Internet je burno reagirao na modni odabir 48-godišnje prve dame.

Supruga Donalda Trumpa u Gizi se fotografirala pred sfingom u bež sakou, bijeloj košulji, crnoj kravati, krem hlačama i sa šeširom prikladne boje.

Čini se da joj je to postao najveći modni gaf nakon zelene Zarine jakne na kojoj je pisalo "Baš me briga. A vas?" koju je odjenula za posjetu granici s Meksikom.

Među popularnijim komentarima na internetu bio je onaj koji Melaniju Trump uspoređuje s Michaelom Jacksonom u spotu pjesme Smooth Criminal iz 1988.

Prva dama u Egiptu je završila svoju posjetu afričkim zemljama. Melania Trump prije Egipta posjetila je Ganu, Malavi i Keniju.

Za svoju turneju Afrikom odabrala modernu inačicu safari odijela. Vrhunac je, naravno, bio stajling koji je odabrala za Egipat.

Internet ju je usporedio s nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lectera do Renéa Belloqa iz prvog Indiane Jonesa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije