Melania Trump pokreće novi biznis: Ovo niko nije očekivao

0
Radiosarajevo.ba
Melania Trump pokreće novi biznis: Ovo niko nije očekivao
Foto: Hola.com / Melania Trump

Nekadašnja prva dama Amerike Melania Trump prvi put se javno oglasila od kada je napustila Bijelu kuću i to zbog novog poslovnog poduhvata – ulazi na tržište kripto umjetnina.

Melania je objavila da prodaje prvi nezamjenljiv token (NFT), pod nazivom "Melanijina vizija" (Melania's Vision).

To je prva digitalna umjetnina koju Melania prodaje na njenoj novoj platformi za nezamjenljive tokene, na sajtu MelaniaTrump.com. Riječ je o akvarelu umjetnika Marka Antoana Kulona koji je naslikao njene oči, a uključuje i audio-snimak Melanie Tramp, saopšteno je iz njene kancelarije, piše The Guardian.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Digitalna umetnina koštat će oko 150 dolara i moći će da se kupi do kraja godine. Dio prihoda, kako je najavljeno bit će za pomoć djeci iz hraniteljskih porodica.

NFT "Melanijina vizija" neće biti posljednja stvar koju će bivša prva dama Amerike pokušati da proda jer, kako je najavila, na toj platformi biće redovno objavljivani nezamjenljivi tokeni. Platformu, inače, pokreće društvena mreža "Perler".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije