Melania se pojavila u, do sada, najopuštenijem izdanju

Radiosarajevo.ba
Melania se pojavila u, do sada, najopuštenijem izdanju
Melania Trump sada već ponosno nosi titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama svijeta. Dokazala je to i prije nekoliko dana, pri povratku iz Camp Davida u Bijelu Kuću.

Mediji izvještavaju o tome da je prva dama predsjedničkog helikoptera izašla u svom najopuštenijem izdanju do sada i to maslinastim uskim trapericama, klasičnoj bijeloj košulji te jednostavnim sandalama na petu.

Nikad jednostavnija, ali i nikad zgodnija Melania, kako se navodi, bez riječi je ostavila sve te još jednom postala glavna tema u američkim medijima zahvaljujući svom izgledu.

Samo dan kasnije Melania se susrela s predsjednikom Paname Juanom Carlosom Varelom i njegovom suprugom Lorenom, a za tu priliku odlučila se za nježno plavu haljinu brenda Michael Kors koju je iskombinirala s cvjetnim Louboutin salonkama. Melania se u haljini iste boje pojavila i na predsjedničkoj inauguraciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije