Meghan pravila djevojačko veče, a Kate se nije pojavila

Radiosarajevo.ba
Meghan pravila djevojačko veče, a Kate se nije pojavila
Kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja sve je bliže, a mladenka je već organizirala i djevojačku večer.

Kad se udaješ za princa ne možeš planirati da se otkačiš sa drugaricama, pa pristaješ na mirnu djevojačku večer koju je i svojedobno imala i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleaton.

Meghan je navodno prošlog vikenda već imala opušteno druženje s bliskim prijateljicama povodom vjenčanja, kada je kolegice počastila kraljevskim tretmanom u luksuznom spa centru, a zatim i večeru, kako i priliči budućoj članici kraljevske porodici, no Kate Middleton nije bila među njima, prenose svjetski mediji.

Vojvotkinja je u osmom mjesecu trudnoće, ali kako je i dalje često u javnosti te obavlja sve dužnosti, to joj nije mogao biti izgovor za nedolazak na Meghaninu djevojačku večer.

Podsjećamo, o njihovom nepodnošenju šuška se već neko vrijeme no na nedavnom zajedničkom javnom nastupu obje su imale široke osmijehe na licima no stručnjaci za govor tijela odmah su iznijeli svoja mišljenja.

Po njima je Kate nervozna zbog dolaska pridošlice u porodicu te bismo u budućnosti mogli vidjeti česte prijateljske sukobe među njima jer je Meghan vrlo odlučna da i dalje ostane vokalna kada je u pitanju izražavanje vlastitog mišljenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije