Meghan Markle potvrdila: Otac neće prisustvovati mom vjenčanju

Radiosarajevo.ba
Meghan Markle potvrdila: Otac neće prisustvovati mom vjenčanju
Express.co.uk / Princ Harry, Meghan i Thomas Markle
Meghan Markle danas je potvrdila kako njen otac Thomas Markle (73) neće prisustvovati vjenčanju s princom Harryjem u subotu, 19. maja, prenosi BBC.

U izjavi za BBC je kazala kako se uvijek brinula za svog oca te se nadala da mu može dati prostor koji mu je potreban da se fokusira na svoje zdravlje.

Njen otac je ranije izjavio kako smatra da bi Meghan u u subotu na kraljevskom vjenčanju do oltara trebala dopratiti njena majka i njegova bivša žena Doria Ragland.

Markle je rekao da ipak neće doći na vjenčanje svoje kćerke jer se saznalo da je navodno bio u dosluhu s fotografom koji ga je fotografirao i potom te fotografije prodao za 100.000 funti.

Meghan je navodno molila svog oca da promijeni odluku te da dođe u London, međutim on je čini se ustrajan u tome da ostane u Meksiku gdje živi poprilično samotnjačkim životom

Prema medijskim napisima Meghan je bila poprilično uzrujana kada je saznala da je otac neće dopratiti do oltara jer je želi poštedjeti dodatne sramote zbog podvale s paparazzi fotografijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije