Meghan je imala tajni Instagram račun koji je uklonila na Božić?

Radiosarajevo.ba
Meghan je imala tajni Instagram račun koji je uklonila na Božić?
Foto: Twitter / Meghan Markle
Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, svoje je račune na društvenim mrežama ugasila još u januara prošle godine, samo mjesec dana nakon objave zaruka s princom Harryjem.

No, čini se kako je vojvotkinja ipak bila aktivna?

Naime, neimenovani izvor tvrdi kako je 37-godišnja Meghan imala tajni profil kako bi nastavila pratiti svoje prijatelje i to sve do prije nekoliko mjeseci, kada ga je odlučila ugasiti zbog silnih negativnih komentara na svoj račun.

Navodno se osjećala izolirano i to zbog okrutnog ismijavanja pa je tajni profil odlučila ugasiti netom prije božićnih blagdana, kako bi zaštitila vlastito mentalno zdravlje ali i zdravlje svog nerođenog djeteta koje na svijet dolazi u aprilu ove godine.

Ostala je toliko zatečena silnom negativnošću da se počela osjećati nesigurno, čak je odlučila ne izlaziti iz palače bez zaštite.

"Pošto je morala ugasiti privatni profil na Instagramu, pod lažnim je imenom pratila svoje prijatelje. Tako je naišla na neke uistinu grozne i zlobne komentare o sebi. To ju je jako pogodilo i na kraju je morala ugasiti i tajni profil da zaštiti mentalno zdravlje, za svoju dobrobit", izjavio je izvor za The Sun.

Većina članova britanske kraljevske porodice ne koriste društvene mreže, iznimka su princeze Beatrice i Eugenie.

Uz to neki članovima monarhije imaju svoje službene profile na Twitteru i Instagramu, no ne upravljaju sami njima i ne objavljuju detalje iz privatnog života..

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije