Meghan i Harry čestitali Božić: Svu pažnju ukrao maleni Archie

Radiosarajevo.ba
Meghan i Harry čestitali Božić: Svu pažnju ukrao maleni Archie
Foto: CNN / Princ Harry i Meghan Markle sa sinom

Sin Meghan Markle i princa Harryja koji se rodio 6. maja 2019. godine, Archie poželio je svima srećan Božić. Naravno, u društvu mame i tate.

Fantastičan momenat zabilježen je božićnoj slikom koja je nastala u Kanadi gdje su trenutno vojvotkinja i vojvoda od Sussexa.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja princa Phillipa, vojvode od Edinburga (98) koji je četvrti dan u bolnici u Londonu (još nema informacija o njegovom zdravstvenom stanju) britanski dvor je pozvao Meghan i Harrya da se vrate kući.

Poziv je upućen i zbog predstojećih praznika, a vojvotkinja i vojvoda koji su prošlog meseca otputovali u Kanadu, već su propustili predbožićni ručak u Bakingemskoj palati kod kraljice Elizabete II i neće prisustvovati božićnoj proslavi na imanju u Sandrigemu.

Meghan i Harry ne odustaju od namjere da se razlikuju od većine "kraljevskih" parova i da uživaju u svom pravu na privatnost.

To im i dalje zamjera veliki dio britanske javnosti, a upravo oko toga, odnosno narušavanja tog prava, parniče se sa "Daily mailom" koji ne propušta priliku da istakne da njih dvoje i mali Arči neće biti na tradicionalnoj božićnoj proslavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije