Meg Ryan neprepoznatljiva: Botoks i fileri joj uništili karijeru

Radiosarajevo.ba
Meg Ryan neprepoznatljiva: Botoks i fileri joj uništili karijeru
Foto: Profimedia / Meg Ryan

Posljednji projekt na kojemu je Meg Ryan (57) radila bio je film Ithaca, koji je ova popularna glumica režirala 2016. godine, a u njemu je imala i jednu od glavnih uloga.

A kad se ovih dana pojavila u francuskoj prijestolnici, gdje je bila gošća na proslavi 350. godišnjice od osnivanja slavne pariške opere, mnogi su ostali zgranuti. 

Iako je bila nadasve elegantna u crnoj haljini s detaljima od kristala na dekolteu, mnogi gosti nisu mogli ne primijetiti glumičino "zamrznuto" i "plastično" lice. 

Meg Ryan - undefinedFoto: Profimedia: Meg Ryan

Već godinama se šuška kako je karijera ove nekad omiljene zvijezde propala nakon što se Meg unakazila brojnim estetskim zahvatima, ali ona takve navode nikad nije komentirala. 

No glumica, koju su '90-ih od milja zvali "ultimativnom američkom slatkicom", danas uistinu ne sliči sebi, a za sve su navodno krivi fileri i botoks.

"Nekad je svojim osmijehom mogla prodati svaki film, ali danas više niko ne želi surađivati s njom. Jednostavno je previše 'plastična'", govori se u filmaškim krugovima, prenosi jutarnji.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije