Martha Stewart (81) postala najstariji model u kupaćem kostimu na naslovnici poznatog časopisa

0
Radiosarajevo.ba
Martha Stewart (81) postala najstariji model u kupaćem kostimu na naslovnici poznatog časopisa
Foto: Instagram / Martha Stewart

Televizijska ličnost i spisateljica Martha Stewart (81) postala je najstariji model s naslovnice časopisa Sports Illustrated Swimsuit. Stewart je jedna od četiri modela s naslovnice ovogodišnjeg izdanja, čiji je cilj slaviti moćne žene koje "žive u svijetu u kojem ne osjećaju ograničenja, unutrašnja ili vanjska".

Osim nje, ostali modeli bile su glumica Megan Fox, model Brooks Nader i muzičarka Kim Petras.

"Kad sam čula da ću biti na naslovnici Sports Illustrated Swimsuita, pomislila sam: 'Oh, pa to je baš dobro, bit ću najstarija osoba ikada na toj naslovnici'. Ne razmišljam puno o godinama, ali mislim da je ovo na neki način historijski", rekla je Martha u intervjuu.

Bravo, Bosanac: Milan Đurić postigao dva gola protiv Lazija

Bravo, Bosanac: Milan Đurić postigao dva gola protiv Lazija

Nju je u Dominikanskoj Republici fotografisao Ruven Afanador, a kada su je pitali šta bi njen prijatelj i čest saradnik Snoop Dogg mislio o njenoj naslovnici, nasmijala se i rekla: "Snoop će misliti da je to fantastično."

"Biti na naslovnici u mojim godinama je izazov, ali mislim da sam ga dobro izvršila", rekla je Stewart.

Stewart je poziranjem za naslovnicu nadmašila i majku Elona Muska, model Maye Musk, koja je 2022. također pozirala za naslovnicu u dobi od 74 godine.

Stewart se proslavila 1980-ih kada je počela pisati kuharice i pojavljivati se na televiziji. Od tada je napisala 99 knjiga, vodila je više kulinarskih emisija, pokrenula vlastiti lifestyle magazin i izdala vlastite linije odjeće, kuharice i proizvode za dom, prenosi Jutarnji.hr.

Sports Illustrated Swimsuit just released their 2023 issue covers and Martha Stewart has absolutely stolen the show...

Posted by New York Style Guide on Monday, May 15, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije