Instagram / Manekenka previše otkrila: Poziranje usred Alpa niste zamišljali ovako

13. 03. 2020. u 16:34:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 9

Senzacija sa Instagrama i model Demi Rose često je glavna tema britanskih tabloida, ali i na društvenim mrežama priča se samo o njoj...

Brineta poznata po bujnim oblinama malo-malo postavi neke provokativne fotografije na svoj Instagram. Tako je i u srijedu obradovala fanove.

Stojeći na drvenoj potpori sa pogledom na prekrasan planinski lanac iza koga se vidi snijeg, ona je istakla svoj izgled jakom šminkom, dok je oči sakrila iza para sunčanih naočara.

Nakon što je napravila nekoliko fotografija, napisala je: 'l'art subtil de ne pas se soucier,' što na francuskom znači 'suptilna umjetnost umesto briga'.

Demi je na svom Instagramu podijelila fotografije na kojima se vidi kako uživa u Alpima u različitim aktivnostima, uključujući letenje helikopterom. Njeni postovi stižu dan nakon što je okačila svoje snimke u potpuno drugačijem okruženju - na snimanju na sunčanim usponima u Miamiju.

Navukla je majušni bijeli bikini koji je jedva išta prekrivao, opisujući snimke: "Ona je od onih viših vrsta do koje može dopreti samo neka duboka duša."

Bijeli bikini imao je prave kaiševe koji su djelovali još izazovnije.

Manekenka Demi nabacila je nazad svoje smeđe pramenove i mokrim izgledom istakla njene lijepe crte koje obiluju glamuroznom paletom bronzanih tonova.

NEMA KOMENTARA