Manekenka Bree Keller poginula u saobraćajnoj nesreći, vozilo se zapalilo

Radiosarajevo.ba
Manekenka Bree Keller poginula u saobraćajnoj nesreći, vozilo se zapalilo
Mlada manekenka Bree Keller je poginula u teškoj nesreći u Sydneyu, nakon što je vozač u skupocjenom automobilu izgubio kontrolu nad vozilom te se nakon sudara ono zapalilo.

Bree Keller iz Australije voljela je brze automobile, a ljubav prema njima često je iskazivala na Instagramu. Poginula je u Nissanu GT-R R35, čija je cijena oko 150 hiljada funti, piše The Mirror.

Njena potresena porodica i dalje ne zna zašto i kako se našla u automobilu s trojicom muškaraca koje navodno nije poznavala. Pretpostavlja se kako se to dogodilo nakon noćnog izlaska.

Tragedija je odnijela i živote dvojice mladića, braće Stevea i Jeffa Nasra. Nije poznato ko je vozio, sudeći po izvještajima iz Australije.

Njezin očuh Peter Francis u emotivnom TV istupu rekao je za Channel Ten: "Zaista ne znamo kako je dospjela u taj auto, ne znamo nikog od njih. Ne možemo vjerovati, ovo je tako veliki gubitak", rekao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije