Mama nogometaša vrelom fotkom podržala Hrvatsku i izazvala lavinu komentara

2
Radiosarajevo.ba
Mama nogometaša vrelom fotkom podržala Hrvatsku i izazvala lavinu komentara
Foto: Instagram / Renata Lovrinčević Buljan

Reprereznetacija Hrvatske nije dobro počela Europsko prvenstvo nakon što ih je u prvom kolu razmontirala Španija sa 3:0, a nije im pomogla ni podrška atraktivne misice.

Renata Lovrinčević Buljan dobro je poznata javnosti u regionu, a ova atraktivna dama bila je bivša Miss univerzuma Hrvatske iz 2000. godine.

Ona je uoči meča sa Španijom objavila fotografiju u kupaćem u boji šahovnice kojim je poslala podršku reprezentativcima Hrvatske.

Ona je majka golmana Hajduka Borne Buljana i radi kao kondicioni trener i često se ponosi svojom figurom na društvenim mrežama.

Tokom ljeta voli da se slika pored bazena ili na plaži, a nedavno je izrazila negodovanje što se često ističe samo njena seksualnost.

„Ne volim kad svi pišu „seksepilna mama“, niko ne vidi da sam vrijedna, marljiva, da se trudim, radim… vide samo taj seksepil, to ne volim, ali očito je to danas moderno“, rekla je Renata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije