Majka potvrdila vijest: Preminula kćerka Elvisa Presleyja

0
Radiosarajevo.ba
Majka potvrdila vijest: Preminula kćerka Elvisa Presleyja
Foto: EPA - EFE / Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley, kćerka Elvisa Presleyja, umrla je u 54. godini nakon što je doživjela srčani udar u svom domu. Vijest o njezinoj smrti stigla je nekoliko sati nakon što je završila u bolnici.

TMZ je sinoć objavio da su bolničari obavili reanimaciju u njenoj kući prije nego što su je prebacili u bolnicu. Neko joj je, navodno, dao epinefrin na mjestu događaja kako bi pomogao bolničarima da joj povrate puls. Međutim, sve je bilo uzalud i Lisa Marie Presley je preminula u bolnici.

Majka Lise Marie, Priscilla Presley, potvrdila je vijest o njezinoj smrti u saopćenju za medije.

SAD stavile veto na prijem Palestine u punopravno članstvo UN-a

SAD stavile veto na prijem Palestine u punopravno članstvo UN-a

Kćerka Elvisa Presleya  hitno hospitalizirana nakon oživljavanja

Kćerka Elvisa Presleya hitno hospitalizirana nakon oživljavanja

"Teška srca moram podijeliti tužnu vijest da nas je napustila moja prekrasna kćerka Lisa Marie. Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena puna ljubavi koju sam ikada upoznala. Tražimo privatnost dok se pokušavamo nositi s ovim teškim gubitkom. Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama. U ovom trenutku neće biti dodatnih komentara", kazala je Priscilla.

Lisa je u utorak bila na dodjeli Zlatnih globusa. 

Lisa Marie Presley rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Graceland u Memphisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Gracelandu 1977., u dobi od 42 godine.

Njezina muzička karijera započela je debitantskim albumom To Whom It May Concern iz 2003. Slijedio je album Now What iz 2005., a oba su dospjela među 10 najboljih na Billboardovoj ljestvici albuma 200. Treći album, Storm and Grace, objavljen je 2012.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije