Madonna: Sean Penn nije nikada digao ruku na mene

Radiosarajevo.ba
Madonna: Sean Penn nije nikada digao ruku na mene

Američka pevačica Madonna je na sudu izjavila da njen bivši muž i kolega Sean Penn "nije nikada digao ruku na nju".

Kraljica popa, koja je u braku s Penonm bila od 1985. do 1989. godine, posvjedočila je pod zakletvom da je njen bivši suprug "nikada nije udario, ni vezivao ni fizički napao" tokom braka iako su se često svađali.

Kako prenosi američka štampa, Madnona se na sudu pojavila kao svedjok Seana Penna koji je pokrenuo tužbu vrijednu 10 miliona dolara protiv reditelja serije Imperija, Leeja Danielsa, zbog toga što ga je uporedio s svojim glumcem Terensom Hauardom, optuženim za nasilje u porodici.

"Terens Hauard nije postupio ništa drugačije od Marlona Branda ili Seana Penna, ali je on odmah proglašen monstrumom. Njemu nije oprošteno samo zato što je crnac", izjavio je Danijels  u jednoj TV emisiji.

Denijels je aludirao na skandal iz 1987. u kom je Penn bio optužen da je Madonnu udario bejzbol palicom.

Pevačica je negirala slučaj, navodeći da je reč o "skandaloznim, zlonamjernim i neodgovornim glasinama".

"Znam da postoje tvrdnje da me je fizički napao, vezao za stolicu i udario bejzbol palicom. Sean i ja smo imali nekoliko žučnih svađa tokom braka, ali ove priče o nasilju su laž", kazale je Madonna.

"Poznajem Seana trideset godina. On je dobronamjerna, saosjećajna osoba, kao i izuzetno talentovan glumac, keativni umjetnik i filantrop", istaknula je pevačica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije