Ljubavni život Severine i Igora: Ona na sceni s mikrofonom, on u kolijevci... (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Ljubavni život Severine i Igora: Ona na sceni s mikrofonom, on u kolijevci... (VIDEO)

Skoro će mjesec dana kako su jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Severina Vučković i njen izabranik Igor Kojić stali na "ludi kamen", a javnost je svaki dan bogata za novu informaciju iz njihovog novopečenog bračnog života.

Njih dvoje su, naime, zvaničnu proslava upriličiči 22. novembra u jednom beogradskom hotelu, a supružnici su nedavno potpisali i predbračni ugovor prema kojem ni jedno ni drugo u slučaju razvoda neće ništa dobiti.

Svi Severinini mladići: Ljubavi koje je zasjenio Igor Kojić (FOTO)

Udala se Severina: Sretni par nakon vjenčanja skočio u bazen (FOTO)

Nakon što su upoznali javnost o svojim zarukama, a na koncu i sa samim vjenčanjem, mnogo se polemisalo o razlici u godinama između njih. Naime, zgodna Splićanka rođena je 21. aprila 1972. godine, gdje je i provela svoje djetinjstvo. Već s 10 godina nastupila je u mjuziklu Frane štrapalo, a kako bi se u potpunosti posvetila muzičkoj karijeri, napustila je Srednju glazbenu školu u Splitu.

Spektakl u Srbiji: Severina Vučković i vjenčanje iz bajke (FOTO+VIDEO)

Nakon bajkovite vjenčanice: Severina u zlatnoj haljini nakon vjenčanja (FOTO)

Show: Severina na vjenčanje otišla u okićenom Stojadinu (FOTO)

Severina je 1989. godine prvi put nastupila na Zagrebfestu s obradom pjesme Lambada. Tada je imala samo 17. godina, a već je zabilježila zapažen nastup.

Nakon raskošne svadbe: Severina i Igor se oglasili na Instagramu (VIDEO) 

Severina je početkom '90-ih godina pobjedila na radijskom takmičenju DemoX Radio Zagreba, a iste godine nastupila je na Splitskom festivalu s pjesmom Vodi me na ples.

Pjesme koje su obilježile njenu karijeru i probile je na sami vrh top lista u Hrvatskoj i šire su Tvoja prva djevojka i Ja sam djevojka sa sela.

I dok je Severina svojim zanosnim izgledom i neobičnom bojom glasa počinjala svoju muzičku karijeru i gradila je na pop hitovima '90-ih godina, njen sadašnji suprug Igor, imao je tek dvije godine.

Naime,  Severinin dragi, inače sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe, rođen je u Mostaru 30. jula 1987. godine, a svoju fudbalsku karijeru počeo je u omladinskom pogonu Crvene zvezde. Poslije je nastupao i za beogradske klubove Rad i Hajduk.

(Igor i Dragan Kojić, FOTO: Instagram)

Kažu, ljubav ih je spojila, godine nisu bitne. Na njihovoj svadbi bile su broje poznate ličnosti, estradni umjetnici iz Hrvatske, Srbije i BiH, poput Doris Dragović, Petra Graše, Gorana Karana, Harisa Džinovića, Željke Joksimovića...

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije