Ljubav i dalje cvjeta: Zdravko Mamić posjetio Sarajevo sa svojom misterioznom suprugom

7
Radiosarajevo.ba
Ljubav i dalje cvjeta: Zdravko Mamić posjetio Sarajevo sa svojom misterioznom suprugom
Foto: Instagram / Jelena Planinić i Zdravko Mamić

U januaru prošle godine Story je ekskluzivno objavio da se Zdravko Mamić razveo drugi put te da je započeo ljubavni odnos samozatajnu Hercegovku Jelenu Planinić.
 
Ljubav i dalje cvjeta, a par je sada privukao pažnju na premijeri filma o Vahidu Halilhodžiću 'Moja istina-Vaha' na otvaranju 13. Međunarodnog sportskog simpozija 'Simposar' u Sarajevu. Za ovu su se prigodu modno uskladili i su oboje bili u odijelima.

Mamićeva odabranica je iz Ljubuškog i od njega je mlađa 27 godina. Iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, koju su započeli još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva sekretarica.

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeriIvu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kafama.

Završni skup Mirze Selimbegovića: Moja vrata će biti otvorena za sve građane, pobjeda je sigurna

Završni skup Mirze Selimbegovića: Moja vrata će biti otvorena za sve građane, pobjeda je sigurna

Na društvenim mrežama, buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu je u trenutku objave njihove veze imala samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Ipak, njene fotografije su objavili iz jednog beauty salona gdje možemo vidjeti kako je izgledala kada su se tek upoznali.

Iako u početku nisu dijelili zajedničke fotografije na društvenim mrežama, kasnije se to promijenilo. Najprije je Jelena otključala profil i objavljivala fotografije s njim, pa kasnije i Zdravko. Ipak, u međuvremenu je opet zaključala profil, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije