Ljepotice na okupu: Predstavljen kultni Pirellijev kalendar za 2019. godinu

Radiosarajevo.ba
Ljepotice na okupu: Predstavljen kultni Pirellijev kalendar za 2019. godinu
Foto: Pirelli / Gigi Hadid
Italijanski proizvođač automobilskih guma Pirelli predstavio je u srijedu u Milanu 46. godišnji kalendar koji se zove "Sanjarenje".

Četiri protagoniste su dio jedinstvenog Pirelli 2019 projekta: supermodel Gigi Hadid, prima-balerina Misty Copleand, glumica Julia Garner i francuska manekenka i glumica Laetitia Casta, piše Harper's Bazaar.

Izgled Gigi Hadid u ovom projektu uopće ne podsjeća na njene prethodne uloge. Ovog puta, ona predstavlja izolovanu bogatu nasljednicu koja svoje dane provodi u apartmanu sa svojim „najboljim prijateljem i povjerenikom“ koga igra Alexander Wang.

Prema Gigi, između nje i njene uloge postoji velika povezanost. U ulozi nasljednice koja želi da pobjegne iz svog glamuroznog sveta, iznajmulje stan u New Yorku u kome nastavlja da živi sa svojim najboljim prijateljem. Naspram toga, Gigi nakon napornog dana u kome je okružena velikim brojem ljudi, ostaje sama u hotelskoj sobi, daleko od porodice i prijatelja. Iako joj je ovo treće pojavljivanje u Pirelli kalendaru, priznala je da je ovo najemotivnije.

Prima balerina Misty Copeland je za ovaj Pirelli kalendar morala da promjeni stil plesanja, pa je tako na par dana postala egzotična plesačica, koja je zbog svog talenta očarala vlasnika striptiz kluba koji je htio čak i da je zaposli.

Julia Garner je ovog puta postala ambiciozni botanički fotograf čiji je san da postane poznati fotograf portreta.

Na kraju, Laetitia Casta u Pirelli 2019 kalendaru sanja da će jednog dana postati svjetski poznata slikarka.

Zvanični Pirelli 2019 kalendar je fotografirao legendarni fotograf Albert Watson i biće dostupan ove godine u novembru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije