Atraktivna voditeljica se pohvalila besprijekornom linijom, a nikada ne vježba

Radiosarajevo.ba
Atraktivna voditeljica se pohvalila besprijekornom linijom, a nikada ne vježba
Atraktivna plavuša već je godinama na listama najseksi Hrvatica.

Radi se o voditeljici Vanji Halilović, koja se otisnula na obalu kako bi uživala u ljetnom godišnjem odmoru, a pritom nije propustila priliku da se još jednom pohvali ubitačnom linijom.

Iako njeno srce već godinama pripada samo jednom muškarcu, poduzetniku Frani Barbieriju, Vanja i dalje mami uzdahe muškog roda, što nimalo ne čudi.

Brojne komplimente na račun izgleda dobila je i od žena. Dok je zahvaljivala nekim kolegicama i prijateljicama na njima, otkrila je kako nije redovna na treninzima, što se ne bi baš nikada reklo, no ona zna najbolje.

"Da, ubila se od hodanja, a niti jednom potrčala. Vas dvije ste mi zadnja nada da napokon počnem prvi puta u životu vježbati", poručila im je Vanja, koja je svake godine apsolutna vladarica plaže.

 

 

Vanja Halilović itekako zna uživati u životu, a svake je godine apsolutna vladarica plaža.

Njen otac Rusmir Halilović, koji je dugo živio u Sarajevu, je poznati košarkaški trener od koga su učili neki od najpoznatijih košarkaša u bivšoj Jugoslaviji, poput Dražena Petrovića, Vlade Divca, Žarka Paspalja i drugih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije