Manekenka bh. korijena: Njenoj ljepoti nije odolila ni Kim Kardashian

Radiosarajevo.ba
Manekenka bh. korijena: Njenoj ljepoti nije odolila ni Kim Kardashian
Foto: Instagram / Anamarija Crnoja: Zaštitno lice kolekcije brenda brenda KKW Beauty

Dogodi se u modnom svijetu da, s vremena na vrijeme, poput meteora, odnekud zabljesne neko novo lice i baš nikoga pritom ne ostavi ravnodušnim. To, naravno, nisu lica koja jednom vidite i zaboravite, već ona koja vam se urežu u pamćenje jer odišu nečim neobičnim i posebnim.

Anamarija Crnoja jedno je od takvih lica, snažnih i ekspresivnih, s prodornim zelenim očima, dugom svijetlom kosom i simpatičnim razmakom među prednjim zubima. Neopisivo lijepa, upečatljiva i drugačija, u rekordnom je roku osvojila hrvatske fotografe, stiliste i urednike. 

Ovako je prije tri godine portal Fashion.hr predstavio Anamariju Crnoju, hrvatsku menekenku bosanskih korijena koja, zaista, ne da nije zaboravljena, nego je uspjela i zakoračiti u svjetsku karijeru. 

Anamarija Crnoja: Zaštitno lice kolekcije brenda brenda KKW Beauty - undefined

Sarađivala je s brojnim poznatim dizajnerima, a krasila je i naslovnicu ELLE magazina. Nedavno je postala novo zaštitno lice kampanje za make-up kolekciju „The Classic Collection” brenda KKW Beauty, u vlasništvu Kim Kardashian. 

Početkom godine Anamarija koja je odrasla u Osijeku, a čiji su roditelji iz jajačkog naselja Barevo, promijenila je adresu boravka te sada živi i radi u New Yorku. 

"Vidite, uspjela sam, tako sam ponosna" napsala je Crnoja uz fotografiju iz kampanje. 

Pogledajte galeriju fotografija koje je Crnoja podijelila na svom instagram profilu i još jednom ponavljamo zapamtite njeno ime i prezime

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije