Zvijezde / Josipa Lisac komentirala Lady Gagu: Prosječno, bila je obučena kao i ja

21. 01. 2021. u 08:10:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 277

Nakon što je Lady Gaga otpjevala američku himnu na inuaguraciji američkog predsjednika Joea Bidena, na hrvatskim portalima uslijeidli su i brojni komentari.

U nekima se njen način izvođenja usporedio s onim kako ga je izvela Josipa Lisac na inauguraciji predsjednika Zorana Milanovića.

Iako je američka javnost potpuno oduševljena načinom na koji je pjevačica izvela himnu, na ovdašnjim portalima neki su čak komentirali kako bi Josipa trebala naučiti Gagu kako se pjeva himna. 

"Ne bih ja nikoga učila, ona je svoja i zna. Ja samo mogu pokazati sebe. Gaga je bila obučena u crno-crveno, isto kao i ja. Ja sam još imala crveni šešir i zbog toga sam bila podložna kritikama ljudi koja možda to ne razumiju. Moram vam reći da je Lady Gaga u svojoj interpretaciji isto dodala improvizaciju van teme, kazala je Josipa Lisac i dodala da je Gagina izvedba nije impresionirala, piše Večernji list

"Nije Lady Gaga tako strašna pjevačica. Dosad sam čula puno američkih pjevača koji su himnu izveli na svoj način. U tome i je poanta. Mislim da je Gaga to izvela prosječno", navela je Diva. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (19)