Lijepa voditeljica osvojila pa ostavila italijanskog fudbalera

Radiosarajevo.ba
Lijepa voditeljica osvojila pa ostavila italijanskog fudbalera
Nekada zanosna manekenka, a danas glumica i voditeljica Nina Seničar bila je vezi s poznatim italijanskim fudbalerom Marcom Borriellom.

Iako je opisuju kao zavodnicu koja je slomila srca brojnih muškaraca, atraktivna Novosađanka je 2011. otvorila dušu i priznala da joj je afera sa poznatim Italijanom potpuno pomutila razum, piše Pulsonline.rs.

"Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da treba da okončam vezu sa Marcom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla 'Sad je dosta' i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i poslije nekog vremena bih ga ponovo potražila", ispričala je tada Nina Seničar, a na pitanje da li je to ipak bila velika ljubav, odgovorila je:

"Ne želim da upotrijebim riječ ljubav. To je sve vrijeme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu", iskrena je voditeljka šou programa Tvoje lice zvuči poznato.

Inače, Marco Borriello je poznati 35-godišnji fudbaler koji je u dugoj karijeri nosio dres brojnih klubova (Milan, Roma, Juventus, Atalanta, Sampdoria, Cagliari...), a upisao je sedam nastupa i za prerezentaciju Italije.

marco_boriello.jpg - undefined

Marco Borriello (Instagram)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije